top of page

Evenemang

Folk & Frö arrangerar evenemang inom hållbar konsumtion. Vi arrangerar finloppisar, klädbytardagar och andra pop-ups i samarbete med andra aktörer. Alla evenemang presenteras även på vår Facebooksida Folk & Frö.

Finloppis

it is!

Folk & Frö arrangerar i samarbete med omrum, Finloppis it is! Detta event har vi en gång på våren och en gång på hösten.

Folk & Frö vill öka intresset för en mer hållbar och personlig livsstil för fler genom att möjliggöra cirkulär konsumtion av kläder & accessoarer på ett lättillgängligt och lustfyllt sätt. Målgruppen är ungdom och vuxen. Vi samlar både privatpersoner, välgörenhetsorganisationer och kommersiella butiker som säljare. Alla kläder och accessoarer är secondhandvaror, har hög klass och håller en fin kvalitet. Helt, rent och fräscht, helt enkelt!

Senaste datumet var den 11 november 2023. 

Är du intresserad av att vara säljare våren 2024? Fyll i dina uppgifter här! Det garanterar ingen säljplats, men du får ett utskick om köp av säljplats ett par månader innan eventet.

Bildspel från tidigare Finloppis it is!
Finloppis i Lund den 11 november 2023. Det finns begagnade kläder, secondhandkläder och DJ. Event i Lund. Loppis med fina preloved kläder och accessoarer.
bottom of page